Разопаковане BOPS

Е за всичко в живота си има първи път. Първата глътка въздух, първата книга, първата абонаментна кутия. А какво по-хубаво за един книжен червей /както все по често се наричаме с Лина/ от кутия пълна с книжни изненади. Дойде и моят час да отворя първата си такава кутия, а именно BOPS. До колкото ми е известно това е единствената такава кутия в България и съм изключително доволна, че си направих сефтето точно с нея /дай Боже и с други/.
Кутията правят Алекс и Райс от Четат ли двама. Всеки месец те изненадват феновете си освен с книжни нещица и с тема на кутията.Този месец темата е „Магия през май“.
Линк към канала им….,ако случайно живеете под камък и не знаете кои са и какво правят /не само BOPS/:

https://www.youtube.com/channel/UC8J-SbJYYGxWz0NnIOk_wdg

Ако ни следите в Instagram сигурно вече сте видяли какво има в кутия….А както казах и по-горе, ако не живеете под камък знаете какво се крие вътре.
Без повече излишни приказки ето го моето разопаковане и мнение за изненадите в кутията BOPS.

 

 

DSC_1120

С отварянето на кутията ни посрещат бележка от авторите на кутията, в която ни обясняват какво получаваме и червена опаковачна хартия….
1во бележката си е чист спойлер, за това я „захвърлих“ на една страна преди да съм прочела нещо и цялата магия да се изпари
2ро Хартията и фона… още от сега магията започна подтиквайки ме към този фон?!

DSC_1121

Имам само 1 малка забележка към писмото от Алекс и Райс. Шрифтът можеше да бъде една идея по-едър и размерът на листът го позволява.

Част от овчето ми семейство ще помогне за разопаковането и представянето на магическите изненади на кутията.
Първото, което намерих беше медальон-сова. Ръчно изработен, както подсказва бележката, от Валея от Valeia’s Fine Art.
Всеки закупил си кутията е получил и визитка с всички нейни социални мрежи.
Красивото бижу както вече споменх е представено от модел-овца…Че то има ли по-добри модели?DSC_1127
С интерес ще разгледам и останалите творби на Валея, за да добавя приятелчета на совата в овчето семейство… Все пак като поискат всички ще настане една блееща какафония.

Дълбоко заровила нос от силен интерес овчия модел изкара следващата магична изненада от кутията. Плик с разделители. Да разделители! Цели четири. Пак питам има ли книжен червей, който да не е манияк на тема разделители…. Освен чудовищата, които подгъват крайчето на страницата? И след като темата е магия кой мислите ни гледа от тях? Разбира се, че любимото на всички магично трио Хари, Рон и Хармаяни побутвани да изкочат от плика и да направят пакост от професор Дъмбълдор.

DSC_1129

От кутията изкачат следващите изненади. Магически пръчки направени от най-доброто дърво….или поне в представите на Хармаяни – винаги готова за изпит. Освен да пожелая успех на всички получили кутията, но които им предстоят такива друго не ми остава… You shall pass!DSC_1133

Ударихме дъното на магическата кутия, а на него намираме книга. Като получател на тази кутия за първи път се изненадах как в тази малка кутия има събрана толкова магия…., че и книга. И да не съм идиот! Гледала съм разопаковане на тази кутия и много добре знам какво има в нея. Знам, че книгата е основата, но когато я получиш и си ….😱😱😱 Тук е събрана книга и още един куп неща! Ехааа! Що за страхотия?
ОПс май говорихме за книга в кутия….  А тя е Четирите цвята на магията“ на В.Е. Шуаб  Издателска къща ЕМАС. Това е първа книга от поредицата „Shades of Magic“.

DSC_1135

За тази книга съм чувала доста от американските booktuber-и и все хубаво. А сега с препоръката на Райс и Алекс ми се прииска да я захапя веднага, НО… нямаше да е честно да изоставя Пърси насред нищото. Сигурна съм, че магията на книгата ще е достатъчно силна и след време, когато и дойде времето да я изгълтам, а и сестрите и да излязат и на нашия пазар.
С книгата дойде и страхотен принт изобразяващ корицата, но нито една снимка не получи одобрение от овчето семейство участващо във фотосесията и за това ще го оставя на фантазията ви.

DSC_1137

В кутията имаше и още една бележка от създателите ѝ. Тя гласи, че в книгата има обърната страничка. След дълго търсене, Райс ми подсказа коя е, а Рали от RoseRed’s world Blog ми дообясни /понеже албански реотан или липсата на сън вече си оказва внимание/ та хеле с всички обяснения загрях…. В желанието си Емас да доставят книгата навреме за кутията са допуснали малка грешка, но пък кой друг ще има такава книга? Винаги ще знаете, че това ви е книгата от BOPS.
anigif

Преживяването беше изключително. От развълнуваното очакване, през ходенето до Еконт, до самото отваряне и откриването на магията в кутия. Рядкост е човек да каже само позитиви за Първото в както и да е, НО както Алекс и Райс обещаха, кутията отговори на името си.

 

Advertisements

One thought on “Разопаковане BOPS

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s