За блога

Здравейте, аз съм Дес!

Наскоро благодарение на моята прекрасна баба преоткрих любовта си към книгите.Тъй като имам доста свободно време, когато не съм по горите, защото за еколозите в България няма работа, обичам да чета книги, да гледам филми и да слушам музика. Също толкова обичам да споделям мнението си и реших да го споделя тук.

Здравейте, аз съм Лина!

Напоследък любовта ми към литературата се превърна във важна част от живота ми и страхотно хоби в свободното ми време (което да си призная не е много). Освен това се занимавам с рисуване, от време на време гледам хубави филми, слушам приятна музика и общо взето се наслаждавам на изкуството във всичките му измерения. Любим жанр ми е фантастиката, понеже съм безнадежна мечтателка и предпочитам да живея в измислени светове и да избягвам от реалността, когато имам нужда. Затова съм благодарна на книгите!

Заедно решихме да създадем този блог, за да имаме възможност да разговаряме с вас за книгите, които са ни направили впечатление. И двете сме големи фенки на фентъзито и YA фантастиката, но обещаваме, че няма да се ограничаваме само до това, а филмите и сериалите също няма да бъдат пренебрегвани. 🙂

Advertisements